Termín: 24. - 26. dubna 2026
Paseky nad Jizerou (Krkonoše)
Na tento kurz pro pokročilé se můžete přihlásit jen s podmínkou, že už moje kurzy znáte. Je určen pro účastníky a účastnice z minulých let, protože na něm budeme poznávat byliny do hloubky, naučíme se vytvořit si správně bylinnou směs a také se budeme učit vařit výborná bezlepková jídla s Blankou Smržovou. Řekli jste si o to, máte to mít! Blanka bude tentokráte jeden den za pultem a vy u sporáku.
Na louce si také ukážeme plno jarní divoké zeleniny, nadupané vitamíny a dalšími živinami, kterou snadno do receptů zapracujeme.
Jaký je způsob platby?
Zasílám fakturu na email a platí se předem 100% ceny kurzu. Zaplacením je účast potvrzena. Na místě pak v hotovosti platíme ubytování, tady je to pouze 300 Kč na osobu a noc a Blance zaplatíme předem dohodnutou částku za suroviny na vaření, včas pošlu všem přihlášeným.
Počet míst je omezen, vždy připravuji kurzy v "komorním" prostředí, aby byl prostor pro individuální péči, proto neváhejte s rezervací.